Mode360 Jumbo handleiding downloadDe Mode360 jumbo fotostudio is een totaal ingerichte fotostudio / unit. Verlicht met LED verlichting, een witte ovale achtergrondsysteem en een camerarail. Deze camerarail zorgt ervoor dat u uit een constante hoek uw productfoto’s maakt. Zo krijgt de klant geen vertekend beeld van uw gefotografeerde producten. U kunt voor een 360 graden fotostudio kiezen of voor een snapshot-studio in de volgende alinea wordt dit onderbouwd.

Mode360 Jumbo FA90 of M90?

Er zijn twee types Mode360 Jumbo fotostudio’s op de markt. U kunt voor de Mode360 Jumbo FA90 of de M90 kiezen. Het grote verschil is dat de FA90 geleverd wordt met een draaiplateau constructie zodat de FA90 compatible is voor 360 graden productfotografie. Dit laatst genoemde wordt steeds interessanter in de webshopwereld, uw klanten worden veeleisender en willen het product het liefst aanraken zoals in een traditionele winkel. Dit kan natuurlijk niet in de online wereld, maar met 360 graden productfotografie speelt u al een heel stuk in op de wensen van uw klanten. 360 graden productfotografie geeft u de mogelijkheid het product rondom te tonen. Met deze methode van productfotografie uw klanten geen enkel detail van uw producten.

Mode360 Jumbo handleiding downloaden

Bij het installeren van een Mode360 fotostudio is een handleiding geen overbodige luxe. Wij leveren de Mode360 Jumbo fotostudio standaard met handleiding. Maar hebt u liever ook een online exemplaar voor uw administratie of voor de volledigheid. Dit is geen enkel probleem via onderstaande button kunt u de Mode360 jumbo handleiding inzien en downloaden.