Mode360 composer handleidingDe Mode360 composer fotostudio is speciaal ontwikkeld voor het fotograferen van producten tot ∅ 30CM. Hierbij kunt u denken aan sierraden, brillen en diamanten. De Mode 360 composer is een volledig ingerichte fotostudio met een geïntegreerd achtergrondsysteem, LED studio verlichting en een camerarail. Deze camera rail zorgt ervoor dat u elke productfoto van exact dezelfde hoek fotografeert. Zo krijgen uw klanten geen vertekend beeld van uw producten.

Mode 360 composer FA40 of M40

Mode 360 heeft twee types op de markt gezet; composer FA40 en M40. Tussen de twee fotostudio’s zit één wezenlijk verschil dit is een 360 graden draaiplateau. De Mode360 composer FA40 fotostudio wordt namelijk geleverd met een draaiplateau. Hierdoor is de FA40 compatible met 360 graden productfotografie. Niet een overbodige luxe in deze jaren van ontwikkelingen in de online detailhandel. Met 360 graden productfotografie kunnen uw klanten het product roteren en het product zeer gedetailleerd zien. Op elk gewenst moment kan op het product ingezoomd worden. Zo geeft u uw klanten een unieke productpresentatie en brengt u het product bijna de woonkamer binnen. Door middel van 360 graden productfotografie kunt u zich tevens onderscheiden van uw concurrenten.

Mode360 Composer handleiding downloaden

Bij aanschaf van een composer fotostudio wordt standaard de handleiding meegeleverd. Desondanks is het niet onaannemelijk om een online versie van de Mode360 composer handleiding aan te schaffen. Dit is bij ons geen enkel probleem via onderstaande button kunt u de Mode360 Composer handleiding inzien en eventueel downloaden voor uw administratie.